Viru ringkonnaprokuratuuri vanemprokurör Anneli Pärt kinnitas saadetud teates, et seoses Varvara juhtumiga on nii politseile kui ka prokuratuurile juba enne vaevatasude väljapanemist antud arvukalt vihjeid.

"Enne Peeteli sotsiaalkeskust pani vaevatasu välja ka Narva linn. Pärast Peeteli sotsiaalkeskuse vaevatasu lubamist on prokuratuur saanud mõningaid vihjeid, suurem osa vihjeid tehakse politseile. Kogu laekunud informatsiooni on kontrollitud, kuid lahendust seni tulnud ei ole," ütles Pärt ning tänas prokuratuuri nimel kõiki kriminaalasjas kaasa aitajaid.

Varvara tapja leidmiseni viiva vihje eest 10 000 eurot välja pannud Peeteli sotsiaalkeskuse juhataja Mati Sinisaare sõnul usuvad nad politsei tegevusse ja loodavad, et niipea kui on uut infot, seda politsei avalikkusega ka jagab.

Narvas 18. märtsil kadunuks jäänud 9-aastase Varvara Ivanova surnukeha leidsid vabatahtlikud abilised 23. märtsil Narva jäähalli juurest.

Juba siis teatas Viru ringkonnaprokuratuur, et Varvara Ivanova oli tapetud mujal, mitte seal, kust surnukeha leiti. Tüdruku kaelal olid kägistamise jäljed. Kinnitust leidis, et Varvara suhtes pandi toime seksuaalkuritegu.

Grupp ettevõtjaid pani hiljuti Varvara mõrvarini viiva vihje eest välja kuni 10 000 euro suuruse vaevatasu.

Ettevõtjad, kes enda sõnul muretsevad Eestis elavate laste turvalisuse pärast, lubavad anda kuni 10 000 eurot vihje eest, mis viib enam kui kaks kuud tagasi Narvas tapetud Varvara Ivanova mõrtsuka tabamiseni, teatas Peeteli kiriku sotsiaalkeskus.