Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituudi (EMHI) andmetel liigub homme Läänemerele madalrõhulohk, milles tekib taas uus osatsüklon.

Päeva jooksul liigub tsüklon üle Eesti. Ilm on vihmane. Sadu on aeg-ajalt tugev, kohati võimalik äike. Öösel puhub kagu- ja lõunatuul, päeval pöördub edelasse ja saartelt alates tugevnevad tuuleiilid 15 m/s. Sooja on öösel 12 kuni 15, päeval 15 kuni 19 kraadi.

Nädala esimesel poolel jääb Eesti madalrõhuala lõunaserva ja hoovihm on igapäevane külaline.

Esmaspäeval sajab paljudes kohtades hoovihma. Puhub tugev lääne- ja edelatuul. Sooja on öösel 9 kuni 14, päeval 16 kuni 20 kraadi.

Teisipäeval ja kolmapäeval jää Eesti eemalduva madalrõhkkonna ja tugevneva kõrgrõhkkonna piirimaile. Öösel on sajuhooge harva, päeva peale arenevad rünksajupilved ja siin-seal sajab hoovihma. Puhub mõõdukas lääne-ja edelatuul. Sooja on öösiti 8 kuni 13, päeval 16 kuni 21 kraadi.

Neljapäevaks sirutub lõuna poolt korraks meieni kuivem kõrgrõhkkonna serv, kuid selle mõju paistab olevat lühiajaline, sest reedel on Skandinaaviast üle Läänemere lähenemas juba uus madalrõhuala.

Neljapäeva öösel on üksikuid vihmahooge, päeval on hoovihma laialdasemalt. Tuul on nõrk ja valdavalt läänekaarest. Sooja on öösel 8 kuni 12, päeval 17 kuni 21 kraadi.

Reede öösel läheneb lääne poolt vihmasadu, mis kohati on tugev. Päev on vihmane. Kagu- ja idatuul pöördub koos tsükloni liikumisega läänekaarde. Sooja on öösel 10 kuni 14, päeval 15 kuni 19 kraadi.