Reiljan märkis oma firma majandusaasta aruandes, et 2011. aasta oli Picea Konsultatsioonid OÜ-l esimene majandustegevuse aasta. Ettevõte tegutses oma põhitegevusalal - andis konsultatsioone, kirjutab BNS.

Ettevõtte kasumist moodustas 5000 eurot ärikasum. 5 eurot sai Picea Konsultatsioonid laekunud intressidest.

Reiljan registreeris 2010. aasta juulis Tartu maakohtu registriosakonnas endale kuuluva nõustamisfirma PiceaKonsultatsioonid OÜ. Firma tegevusaladeks on märgitud ärinõustamine ja muu juhtimisalane nõustamise. Ettevõtte aadress asub Jõgevamaal Palamuse vallas Luua külas. Krediidiinfo andmetel on Reiljan ettevõtte ainus osanik ja ainus juhatuse liige.

Kauaaegne Rahvaliidu esimees Villu Reiljan tõmbus poliitikast tagasi, kui ta sattus korruptsioonisüüdistusega kohtu alla. Endine keskkonnaminister Reiljan, advokaat Tarmo Sild ja ärimees Aivo Pärn jäid riigikohtu 2010. aasta 26. mail avaldatud otsuse järgi Tallinna Rävala puiestee kinnistu kriminaalasjas lõplikult süüdi. Pärast kohtuotsust lahkus Reiljan riigikogust ja Rahvaliidust.

Reiljan on kohtu all ka seoses maadevahetuse kriminaalasjaga. Harju maakohus mõistis 19. juunil maadevahetuse protsessil kõik kohtu all olnud seitse eraisikut, sealhulgas Villu Reiljani, ja kaks ettevõtet õigeks. Riigiprokuratuur esitas eelmisel nädalal Harju maakohtu õigeksmõistvale otsusele Tallinna ringkonnakohtusse apellatsioonkaebuse.