Võrreldes aasta varasemaga kasvasid kulud veidi enam kui 7000 euro võrra, selgub keskuse majandusaasta aruandest. Ühe töötaja keskmine palk Johannes Mihkelsoni Keskuses oli mullu umbes 1780 ja tunamullu 1726 eurot kuus. Keskuse tegevuskulud ulatusid mullu 18 602 euroni, mis oli ligi 11 000 euro võrra vähem tunamullusest. Tegevuskuludest suurima osa moodustasid üür ja rent ning mitmesugused bürookulud. Sihtotstarbeliselt finantseeritud projektide otsesed kulud olid mullu 308 692 eurot, ületades tunamullust veidi enam kui 3000 euroga, kirjutab BNS.

Tuludest kõige suurem summa tuli Johannes Miheklsoni Keskusele annetuste ja toetuste näol, kokku 362 855 euro ulatuses. Võrreldes aasta varasemaga kasvasid annetused ja toetused ligi 13 000 euro võrra. Ettevõtlustulu sai keskus mullu 61 957 euro ulatuses, mis oli tunamullusest veidi rohkem kui 2000 euro võrra enam. Ettemaksetena sai keskus 62 773 eurot, mis ületas tunamullust ligi 15 000 euroga.

MTÜ Johannes Mihkelsoni Keskus on koolitus- ja tugivõrgustiku keskus, mille eesmärk on kodaniku- ja täiskasvanute koolituse, tugiteenuste ja nõustamise kaudu toetada, motiveerida ja jõustada vähemkaitstud gruppe. Keskuse nõukogusse kuuluvad esimees Rannar Vassiljev, keskuse juhataja ja juhatuse liige Tõnu Ints, SDE noorteühenduse juht Lauri Läänemets, riigikogu liige Urve Palo, SDE peasekretär Indrek Saar, SDE noorteühenduse peasekretär Maris Sild ja noorteühenduse asepresident Liina Vahter.

Keskuse asutasid 23. septembril 1993 Eesti Sotsiaaldemokraatlik Partei, Eesti Sotsiaaldemokraatlik Noorteliit ja Eesti Sotsialistliku Partei Välismaakoondis. Käesoleval ajal juhib keskust liikmesorganisatsioonide SDE ja ühenduse Noored Sotsiaaldemokraadid nimetatud nõukogu ja juhataja.