"Savisaar on Delfis sõna võtnud, sel korral Krugmani ja Forbesi teemadel, kelle kiitust eestlased tõsiselt võtvat," kirjutas Laar oma kontole. "Tegelikult ei teadvat Forbes Eestist midagi."

Laar kirjutab, et nii see siiski pole.

"Steve Forbes on Eestist palju rääkinud ja oma menukis "Flat Tax Revolution" ka Eestist kirjutanud. Hea lugemine," kiitis Laar. "Aga kuna Edgar ei mõista inglise keelt, siis ta sellest loomulikult teadlik ei ole."

Laari postitust kommenteerinud inimesed pöörasid aga majandusteemast enam tähelepanu Mart Laari tervisele, soovides talle jõudu, edu ja head paranemist!

28. juunil ongi Laar kirjutanud nii eesti kui inglise keeles tänusõnad kõigile, kes talle sotsiaalmeedias tervist on soovinud.

"Head toetajad, tahan teid kõiki tänada mulle saadetud heade soovide eest," postitas Laar. "Teie toetus ja kaasaelamine on mulle andnud jõudu võitluseks oma tervise eest. Minu aktiivsus Facebookis jääb veel madalaks, aga püüan siin toimuvat siiski jälgida. Tänan teid kõiki veelkord!"

Mart Laar viidi kõrgvererõhktõve tõttu vallandunud insuldi järel Põhja-Eesti regionaalhaiglasse 18. veebruaril. Pikka aega intensiivravis olnud Laar pääses sealt aprillis. Mai alguses esitas Mart Laar peaminister Andrus Ansipile avalduse tervislikel põhjustel kaitseministri ametist lahkuda. Uueks kaitseministriks sai Urmas Reinsalu.