Toote pakendile oli märgitud, et salat on kõlblik 6. juulini, nii et täna oleks pidanud toit täiesti söödav olema.

Ometi osutus salat tõeliseks dieeditoiduks, sest isu pärast säärase salati nägemist lugejal enam ei olnud.

Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja ütles Delfile, et tõenäoliselt on tegu üksiktootega, mille pakend on viga saanud ja seetõttu on karpi sisse pääsenud hallituse kasvu soodustav niiskus.

"Säilitame oma tootmises alati ka igast toodetud partiist tootenäidiseid. Kreeka salati näidistel säilivusajaga 05.07.2012 ja 06.07.2012 täna hallitusi ega muid kõrvalekaldeid esinenud ei ole, samuti ei ole kaebuseid teistelt klientidelt ega kauplustest. Seega on tegu kannatada saanud üksiktootega."

Halvaks läinud salati eest makstud raha kompenseeritakse kliendile Lilleoja kinnitusel salati müünud kaupluse infoletis.

Delfi lugeja märkis, et pildid on tehtud kaupluse salatite leti peal ning tooteid ei soetatud, seetõttu pole poel vaja midagi kompenseerida. Samas olid ühtmoodi hallitanud mõlemad teineteise peal seisnud Kreeka salatid. "Teisest ei hakanud pilti tegema, seis sama," kinnitas lugeja.

Lugeja sõnul oli samas kõrval kahtlase välimusega ka Caesari salat, mille kapsalehed olid mustaks tõmbunud. Seegi salat pidanuks täna veel kõlblik olema. Veel lisas lugeja, et sarnaseid juhtumeid on sama kauplusega varemgi esinenud ning ostetud salat on tulnud korduvalt prügikasti visata.