Valitsus pikendas oma tänasel istungil kultuuriministeeriumi praeguse kantsleri Siim Suklese ametiaega käesoleva aasta lõpuni ning nimetas 2013. aasta algusest uueks kantsleriks Paavo Nõgese, teatas valitsus.

Avaliku teenistuse seadus sätestab, et ministeeriumi kantsler nimetatakse ametisse tähtajaliselt viieks aastaks. Kuna Siim Sukles on andnud nõusoleku enda nimetamiseks kantsleri ametikohale 1. novembrist kuni 31. detsembrini sel aastal, tehti antud juhul erandina otsus nimetada kantsler ametisse lühemaks tähtajaks. Siim Sukles on töötanud kultuuriministeeriumis alates 2001. aastast asekantslerina ja aastast 2002 ministeeriumi kantslerina.

Kultuuriministeeriumi ettepanekul nimetas valitsus uueks ministeeriumi kantsleriks Paavo Nõgese määratud ajaks viieks aastaks alates 1. jaanuarist 2013. aastal kuni 31. detsembrini 2017. aastal.

Alates 2007. aastast juhib Nõgene Vanemuise teatrit, enne seda töötas ta teatris erinevatel ametikohtadel. Ta on SA Tartu Kultuurkapitali nõukogu liige ja SA Tartu Loomemajanduskeskus nõukogu esimees. Alates maist 2012. aastal on ta Eesti Rahvusringhäälingu nõukogu liige.