Ida-Eesti päästekeskuse pressiesindaja rääkis Delfile, et Tapa päästekomando mehed tulid just oma päevaselt õppuselt ja nende ees toimus liiklusõnnetus, kus buss sõitis vastu puud.

Peale puud põrkus auto tagasi vastu elektriposti, mis murdus ja kukkus vastu elumaja. Lõpuks peatus auto peaaegu vastu ühe maja seina, kirjeldas pressiesindaja sündmust.

Kuna bussil oli kütusepaak kõhu alla ja sai auto alla jäänud elektriposti pärast kannatada, siis voolas sealt teele ka kütust. Päästjad likvideerisid selle reostuse. Murdunud ja maha kukkunud elektriposti eemaldasid elektrikud.

Autos olnud neli meest olid päästeameti pressiesindaja sõnul pisut verised ja kiirabi vaatas nad üle, kuid kedagi haiglasse ei viidud.

Ida prefektuuri pressiesindaja sõnul ei tulnud joobes juht auto juhtimisega toime ja sõitis vastu kõnnitee äärekivi, kust ta paiskus vastu elektriposti. Õnneks jäi auto vahetult enne elumaja seina pidama. Õnnetus juhtus kella 11.30 ajal.

Politsei kinnitusel olid kõik neli autos olnud meest napsised. Autojuhil tuvastati joobe määr, mille tõttu alustati kriminaalmenetlust.