"Monika Lestberg esitas lahkumisavalduse ja leidis endale uued väljakutsed," lausus Tallinna munitsipaalpolitsei ameti (mupo) juhataja Monica Rand.

Mupo avalike suhete peaspetsialisti eesmärk on CV Keskuse tööpakkumise põhjal ameti tegevust kirjeldava infovoo tõepärasuse jälgimine ning kaasa aitamine ameti eesmärkide, ülesannete ja töötulemuste avalikustamisele.

Sobiv kandidaat on soovitavalt meediaalase kõrgharidusega, algatus- ja õppimisvõimeline, kohusetundlik, kirjaliku ja suulise väljendusoskusega, oskab eesti keelt kõrgtasemel ja kesktasemel vähemalt kahte võõrkeelt, valdab ametialast sõnavara ning tal on vähemalt 1-aastane erialane töökogemus.

"Ootan seda, et rohkem oleks aktiivsemat kajastust meie tegevustest meedias, rohkem meie enda ametnike kaasamist ja kindlasti meie projektidega seotud tegevuste edasiviimist," lisas Rand.

Rand ei osanud öelda, kui ruttu uus spetsialist välja kuulutatakse.

"Praegu on avalduse esitamisetähtaeg 16. juuli. Eks me siis vaatame, missugused avaldused kahe nädala jooksul laekuvad ja asume vestlustele. Kindlasti peab selle inimesega olema väga hea koostöö minul ja osakonnajuhatajatel. See on ju inimene, kes viib meie sõnumi majast välja," sõnas Rand.

Skandaaliga kohalt lahkunud ning lahkumisavalduse esitanud Henrik Normann jõudis mupo pressiesindajana töötada 2009. aasta oktoobrist 2010. aasta märtsini.

Tema asemel asus sama aasta juunis tööle Monika Lestberg, kes varem töötas muinsuskaitseametis.

Eelmisel korral kandideeris mupo pressiesindaja kohale kokku 23 inimest.

Sooviavaldus koos elulookirjeldusega ning mupot tutvustav kaheleheküljeline essee/artikkel palutakse kandidaatidel saata hiljemalt 16. juuliks aadressile kaie.paas@tallinnlv.ee.