Forbes lausus küsimustele vastates, et hoolimata praegu Euroopas möllavast kriisist on kehvasid majanduspoliitilisi otsuseid võimalik ümber teha. "Näiteks Saksamaa saab pöörduda tagasi selle poliiitika juurde, mida ta ajas 1950., 1960. ja 1970. aastate esimesel poolel, kui nad langetasid igal aastal makse ja hoidsid valitsuse kulusid kontrolli all. See peaks olema eeskuju ka teistele," lausus Forbes ajakirjanikele.

USA ajas tema sõnul mõistlikku majanduspoliitikat 1980. aastatel. Juba tehtut on võimalik ümber teha, sest tegemist pole kusagil kõrgel olevate jumalate tehtud otsustega, vaid neid otsuseid langetavad inimesed ja inimesed saavad neid ka muuta.

Kaks korda vabariiklaste presidendikandidaadiks püüelnud Forbes ei teinud saladust, et ootab novembris toimuvatel presidendivalimistel president Barack Obama kaotust ja seda, et presidendiks saav Mitt Romney algatab reformid, mis oleksid eeskujuks ka Lõuna ja Lääne-Euroopale.

"Lõuna-Euroopa on kahjus tõsises majanduskriisis. Nad kuhjavad uusi makse ja ei tee tõelisi muutusi riigivalitsemises. Nad teevad seda, mida nad tegid 1930. aastate alguses ja vajuvad järjest sügavamale," lausus Forbes.