Kallemets ütles BNS-ile, et vormiliselt on ta kaks järgnevat nädalat riigikogu liige, kuid väga raske tal saadikuna olema ei saa, kuna istungeid ei toimu.

Kuna istungeid ei toimu, ei saa Kallemets anda ka riigikogu liikme vannet ning talle ei rakendu riigikogu liikme soodustused ja piirangud.

2. juulil naaseb riigikogusse lapsepuhkusel olev reformierakondlane Kaja Kallas ning Kalev Kallemets lahkub riigikogust. Kaja Kallase asendusliige riigikogus Terje Trei asub 2. juulist Raivo Järvi asendusliikmeks.

Viru Keemia Grupis projektijuhina töötav Kalev Kallemets (33) on praegu Tallinna linnavolikogu liige. Hiiu-, Saare- ja Läänemaal kandideerinud Kalev Kallemets sai mullu märtsis toimunud riigikogu valimistel 469 häält.

Pühapäeva hommikul suri pärast rasket haigust 57-aastasena riigikogu reformierakondlasest liige, kunstnik ja saatejuht Raivo Järvi.

Raivo Järvi sündis 1954. aasta 23. detsembril Pärnus . Ta lõpetas Tallinna 46. keskkooli 1973. aastal ning Eesti Riikliku Kunstiinstituudi 1979. aastal.

Kunstnikuna illustreeris Järvi raamatuid, samuti töötas ta saatejuhi ja autorina telekanalites ja raadiojaamades.

Poliitikuna oli Järvi tegev alates 1998. aastast.