2,5-aastaselt Mechelenist kadunud Liami otsingud pole 16 aastat hiljem ikka veel lõppenud. Saksa politsei uurib, kas Liam võib olla 17-aastane „metsapoiss“ Ray, kes üheksa kuud tagasi äkki Berliinis välja ilmus. Ray väitis, et elas viis aastat koos isaga metsas, pärast seda kui tema ema autoõnnetuses hukkus, kirjutab Gazet van Antwerpen.

Berliini uurijatel pole endiselt aimugi, kes Ray on. Interpol kombineerib tema looga vanu kadumisjuhtumeid. Nende hulgas on ka Liam Vanden Branden, kes oleks praegu just sobivas vanuses. „Tema emalt võeti DNA proov. Uurimine käib,“ kinnitas Liami isa Dirk Vanden Branden.

„Ma näen poiste vahel sarnasusi, aga ka erinevusi. 2,5-aastane laps võib nii palju muutuda. Aga ära iial ütle iial. Minu jaoks on eriti tähtis, et see uurimine näitab, et Liami toimik ei ole veel suletud,“ ütles Dirk Vanden Branden.

Belgia politsei kadunud isikute üksuse esindaja Alain Remue jääb ettevaatlikuks. „Kas on tõenäoline, et jutt käib Liamist? Ma arvan, et ei, aga kindlasti on see väärt uurimist.“