Lisaks sellele on kindlaks tehtud, et lennuki reisijate hulgas olid lennuvälja 67-aastane valvur Juri Sobolev, firma Ufalei-nikel 30-aastane turvamees Anton Safonov ning Serovi liiklusinspektsiooni kolm inspektorit, 24-aastane Maksim Majevski, 25-aastane Jevgeni Trenihhin ja 31-aastane Ivan Tšekišev. Venemaa siseministeeriumi Sverdlovski oblasti peavalitsuse ülem Valeri Gorelõhh ütles Interfaxile, et An-2 pardal võis olla ka ühe inspektori õde, keegi töötu noormees, üks pensionär, eraettevõtja ja mobiiltelefonisalongi müüja. Lennukit juhtis Orenburgi oblastist Orskist pärit piloot Hatib Kašapov, vahendab Lenta.ru.

Ajalehe Komsomolskaja Pravda teatel on valvur Sobolev lennuvälja direktori Valentina Soboleva mees. Viimane rääkis ajakirjanikele, et lennuvälja peaaegu enam ei kasutata. Hiljuti andis aga Jekaterinburgi lennujuhtimiskeskus korralduse võtta vastu An-2, mis kuulub Orenburgi firmale (ITAR-TASS-i andmetel Tšeljabinski firmale). Vesti.ru teatel renditi lennuk metsatulekahjude vaatluseks. Lennuki töös tekkis kolmepäevane paus ja ta otsustati selleks ajaks Serovisse saata.

Arvatakse, et Kašapov ja Sobolev kutsusid esmaspäeval lennuväljale sõbrad ja kukkusid jooma. Soboleva sõnul ei vastanud mees mingil hetkel enam telefonile (hiljem selgus, et telefonid jäeti lennuväljale). Direktor tuli lennuväljale ning avastas, et lennuk koos seltskonnaga on kadunud. Lennuväljale olid maha jäänud joomaseltskonna autod. „Kuidagi suuda aru saada, mis võis panna mõistlikke mehi sellist tegu tegema,“ ütles Soboleva.

Serovi väljaande Globus mitteametlikel andmetel rääkis liiklusinspektsiooni ülem Ušakov enne kadumist kellelegi, et kavatseb lennata Kõtlõmi asulasse. Eriolukordade ministeeriumis arvatakse, et mehed kavatsesid minna sauna või kalale. Soboleva teatas, et mõnedel andmetel nähti An-2 mägises piirkonnas Sverdlovski oblasti Ivdeli linna juures.

„Isegi kui lennuk oleks olnud täis tangitud, oleks kütust jätkunud maksimaalselt kaheksaks tunniks. Kui pilootidega pole senini ühendust saadud, tähendab see, et lennuk kukkus alla kuskil Ivdeli või Verhoturje piirkonnas,“ ütles anonüümseks jäänud Serovi piloot.

Lennuki ja seltskonna otsingutega tegeleb 73 politseinikku, seitse eriolukordade ministeeriumi töötajat, kaks lennukit ja kolm helikopterit. Otsingud toimuvad 2000 ruutkilomeetri suurusel alal. Kontrollitud on ka viit maandumisrada, kuhu An-2 võis teoreetiliselt maanduda.