"Ma ei tea, kas on see noorteühendustest auesimeesteni kulgev läbimõeldud hierarhiaga süsteem, kus "omasid" hoitakse ja "äraandjaid" rapsitakse, mälestus ühendanud maailmavaatest või veel midagi muud, kust asi algab," arutleb Sten Tamkivi oma blogis.

"Igatahes väljast vaadates tundub, et enda ehitatud klubilise, nt vahvate kollaste või roheliste lipukestega palistatud identiteedi piirist kujuneb keerulises olukorras lahingujoon, kuhu rajategi automaatselt barrikaadid, sest väljas on vaenlased," kirjutab Tamkivi.

"Olen olnud viimased viisteist aastat paari läbimõeldud erandiga just Reformierakonna valija, maailmavaatelt liberaalne, ettevõtja, tööandja ja maksumaksja – noh, mäletate, selline, kellesuguste kõlakastiks seda erakonda kunagi tegema hakati. Ja nüüd loen, et nii partei esimees, pikaajaline strateeg kui ka sellesse skandaali Ligile seltsiks saadetud saabunud kaikamees arvavad, et mul puudub “privileeg” teada saada, kuidas rahastatakse siiani minu hääle toel tehtavat poliitikat, sest see on partei liikmete vaheline siseasi. Really?" küsib Tamkivi.