Vabariigi valimiskomisjoni aseesimeheks sai Harju maakohtu kohtunik Meelis Eerik, ütles riigikogu valimiste osakonna juhataja Mihkel Pilving BNS-ile. Vabariigi valimiskomisjoni seitsmeliikmelise uue koosseisu nelja-aastane volituste periood algas 1. juunil.

Õiguskantsleri esitatud komisjoni liige on õiguskantsleri kantselei direktor Alo Heinsalu ja tema asendusliige õiguskantsleri asetäitja-nõunik Nele Parrest. Riigi peaprokuröri esitatud vabariigi valimiskomisjoni liige on riigiprokurör Jaan Naaber ja tema asendusliige juhtiv riigiprokurör Heili Sepp. Riigikontrolöri nimetanud vabariigi valimiskomisjoni liige on riigikontrolli kohaliku omavalitsuse auditi osakonna peakontrolör Airi Mikli ja tema asendusliige on riigikontrolli õigusnõunik Rait Sannik.

Riigikohtu esimehe esitatud komisjoni liikmed on Tallinna ringkonnakohtu kohtuniku Meelika Aava ja Harju maakohtu kohtuniku Meelis Eerik. Aava asendusliige on Tallinna ringkonnakohtu kohtunik Ivi Kesküla ja Eeriku asendusliige Harju maakohtu kohtunik Indrek Parrest.

Riigikogu kantselei direktori nimetatud komisjoni liige on riigikogu kantselei asedirektor, õigus- ja analüüsi osakonna juhataja Aaro Mõttus, tema asendusliige on riigikogu kantselei õigus- ja analüüsiosakonna nõunik Katre Tubro. Riigisekretäri nimetatud liige vabariigi valimiskomisjonis on riigikantselei istungiosakonna juhataja Aivar Rahno, tema asendusliige on riigikantselei õigusloomeosakonna juhataja asetäitja Margit Redi.

Komisjoni eelmisest koosseisust ei jätka uues koosseisus riigikogu kantselei direktor ja vabariigi valimiskomisjoni praeguse koosseisu esimees Heiki Sibul, riigikontrolli välissuhete teenistuse juhataja Rein Söörd ning riigikantselei nõunik Jüri Heinla.