BBC sattus terava kriitika alla Thamesi jõe veeparaadi ülekande eest, mille kommentaari nimetasid vaatajad mõttelagedaks. Rahul ei oldud ka kaameranurkade ja helikvaliteediga, teatab Daily Telegraph.

Pahased oldi ka selle peale, et kommentaator nimetas kuningannat „tema kuninglikuks kõrguseks“, mitte „tema majesteediks“.

„Kas BBC on kunagi oma ajaloos näidanud meelt nüristavalt tüütumat saadet? „Tema kuninglik kõrgus kuninganna,“ ütles esimene võhiklik saatejuht. Tema kuninglik kõrgus?“ kurjustas Fry.

BBC-d hukka mõistvate häältega ühines ka parlamendiliige Rob Wilson. „Paistab, et me kõik oleme nõus, et BBC ülekanne oli kohutav. Madal klass, kuulsuste tühi loba. Kuidas Beebil (BBC hüüdnimi) kõik nii valesti läks?“ kirjutas Wilson.

BBC ise oli teisel arvamusel. „Me oleme väga uhked selle erakordse sündmuse BBC ülekande kvaliteedi ja ulatuse üle,“ ütles pressiesindaja.

Kodudes selliseid kiidusõnu ei lausutud.

„BBC ülekanne juubelilt on kohutav! Halvad kaameranurgad ja halb kommentaar. Sky on palju parem,“ kirjutas üks televaataja.

Üks poliitik kirjutas: „Mis on hullem, paduvihm, mis sajab laevastikule Thamesil, või BBC kohutav ülekanne sellelt kuninglikult juubelilt?“

„Thamesi armaadat vihati. Mereväge enam pole, on näruste paatide hordid. Kuninganna külmetab, BBC 5Live'i ja telekommentaarid on haletsusväärsed. Häbi,“ kirjutas parlamendiliige Austin Mitchell.