Sellist filmi nagu "Klass" ilmselt üks kultuurne ja ühtlasi normaalse mõistusega inimene üle ühe korra ei vaata. Kui esimest kordagi suudab lõpuni vaadata.

1. juunil oli lastekaitsepäev ning sel õhtul tõi ETV oma ekraanile mängufilmi "Mina olin siin" ja eetris oli film suisa peale "Aktuaalset Kaamerat" kell 21.40. Tundus, et filmi stsenaarium koosneski ainult roppudest sõnadest nagu "ime mu..i", "vana vi...pulber" ja nii edasi.

Kas sellise sisuga film oli tõesti sobilik just lastekaitsepäeva õhtul rahvustelevisiooni ekraanile tuua ja sellisel varajasel kellaajal? Tavaliselt reede õhtuti näidati ikka kultuursemaid Eesti filme. Miks ei oleks võinud sel päeval tuua ETV ekraanile mõni lastele mõeldud film või mõni vahva komöödia, kus "karvaseid" asju näitlejate suust ei lenda?

1. juuni õhtul lõpetas "Aktuaalses Kaameras" uudisteankruks olemise Aarne Rannamäe. Palju aastaid tagasi võeti eetrist maha Marite Kallasma, kes oli minu arvates parim uudisteankur-diktor.

Milliseks on muutunud meie rahvustelevisioon ETV? Parimad uudisteankrud-diktorid kaovad ekraanilt ja lastekaitsepäeva õhtul näidatakse filmi, mille stsenaariumis praktiliselt iga lause koosneb roppustest. Tõesti kauniks on ETV ekraan muutunud!