"Evelin Ilvesel ei kaasne tõrvikujooksul osalemisega ühtegi kohustust reklaamida Samsungi tooteid või Samsung Electronicsit kui ettevõtet," kinnitas firma Eesti esindus Õhtulehele. Presidendi kantselei ütles, et kuna Hope Relay jooksu üheks eesmärgiks on kutsuda inimesi head tegema ning toetama SOS Lasteküla Eestis (iga Hope Relay mobiilirakendust kasutades läbitud kolme kilomeetri eest annetab Samsung Eesti SOS Lasteküla heaks 1 euro), nõustus SOS Lasteküla patroon Evelin Ilves olema üheks jooksu toetajaks ning esindama Eestit ka Londoni olümpiatõrvikujooksul.

Londoni olümpiamängude ja olümpiatule jooksu partner Samsung on teinud koostöös Eesti Olümpiakomiteega liikumisharrastust ja tervislikke eluviise edendavale Evelin Ilvesele ettepaneku olla üheks Eesti esindajaks Londoni olümpiatõrviku jooksul. Evelin Ilves on ettepaneku vastu võtnud.
Seega esindab Eestist Suurbritannia pinnal toimuval olümpiatule jooksul kolm "spordisaadikut": presidendiproua Evelin Ilves ning spordiürituste korraldajad Renna Järvalt ja Jaanus Kala.