Londoni kultuuriesindajaks valitud Kristel Oitmaa asub tööle 1. augustist, ametiaeg kestab 31. juulini 2015.

Oitmaa on lõpetanud Tartu ülikoolis majandusgeograafia eriala, magistrikraadi sai haldusjuhtimises Tallinna tehnikaülikoolis ning hetkel jätkab õpinguid Estonian Business School’is juhtimisteaduste doktoriõppes.

Oitmaa töötab praegu Continuum Group OÜ-s tegevjuhina, varem on töötanud EASi ettevõtlus- ja elukeskkonna erendamise divisjonis asedirektorina, EASi turismiarenduskeskuses ja majandusministeeriumis. Oitmaa kuulub Eesti Kultuurikoja liikmeskonda ja on osalenud mitmetes kultuuriturismi arendusprojektides.

Kultuurinõuniku ülesandeks on Eesti kultuuri tutvustamine Ühendkuningriigis, kahe maa vaheliste kultuurisuhete hoidmine ja edendamine ning kultuuriekspordi arendamine.

Kultuuriesindajana Pariisis jätkab Kersti Kirs, kes on lõpetanud Kuressaare 1. Keskkooli ja Tartu õpetajate seminari. Seejärel õppis Kirs viis aastat Paris 1-Panthéon-Sorbonne’i ülikoolis kultuurikorraldust ja kommunikatsiooni ning kultuuriprojektide juhtimist. Kersti Kirsi diplomitöö teemaks oli Eesti süvamuusika eksport Euroopasse aastatel 1991 – 2000.

Aastatel 2000- 2007 oli Kersti Kirs tegev Kuressaare kammermuusika päevade managerina, aastatel 2001 – 2003 töötas ta Eesti riiklikus sümfooniaorkestris produtsendi ja direktori kohustäitjana. 2003-2007. aastal töötas Kersti Kirs Eesti filharmoonia kammerkoori produtsendina.

Kirs töötab Eesti Vabariigi suursaatkonnas Pariisis kultuuriesindaja ja Eesti esindajana UNESCO juures 2007. aastast. Tema eestvedamisel on toimunud paljud eesti kultuuri tutvustavad üritused Prantsusmaa eri paigus, neist suurimad 2008. aastal Eesti Vabariigi 90. aastapäeva üritused Lille’s, Toulouse’s, Rennes’s, Tours’s jm ning 2011. aastal Pariisis toimunud aegade suurim Eesti kultuurifestival välisriigis Estonie tonique.

Kultuuriesindaja peamisteks ülesanneteks on Eesti huvide esindamine UNESCOs ja eesti kultuuri tutvustamine Prantsusmaal ning kahe maa vaheliste kultuurisuhete edendamine.