Kinyuale esitati mai alguses ka teine süüdistus julmas peksmises, mille ohver jäi siiski ellu, teatab Associated Press.

Kinyuale esitati süüdistused esimese astme mõrvas ja muudes kuritegudes seoses 37-aastase Kujoe Bonsafo Agyei-Kodie surmaga. Kautsjoni talle ei määratud.

Kinyua isa Anthony helistas teisipäeval politseisse ja teatas, et tema teine poeg Jarrod leidis majast arvatavasti inimjäänused. Jarrod leidis kaks metallist kasti, milles oli inimese pea ja kaks inimese kätt. Politsei teatel oli Jarrod vennalt küsinud, mis need on, ja Alexander vastas, et need on loomade kehaosad.

Politsei sai läbiotsimisorderi ning leidis majast pea ja käed. Alexander Kinyua tunnistas üles Kodie tapmise noaga ning tema südame ja aju söömise.

Kinyua ütles võimudele, et ülejäänud osa surnukehast on kiriku juures prügikastis ja sealt politsei ka inimjäänused leidis.

19. mail peksis Kinyua Morgani ülikoolilinnakus teist meest pesapallikurikaga, mille tagajärjel murdus ohvri kolju ja ta jäi ühest silmast pimedaks. Kinyua vahistati järgmisel päeval, kuid vabastati 220 000-dollarise kautsjoni vastu.

Tapetud Kodie, kes oli sündinud Ghanas, mõisteti 2008. aasta novembris süüdi seksuaalkuriteos ning 2007. aasta septembris kallaletungis, ahistamises ja jälitamises.