Lõppeval hooajal oli Ugalas 13 uuslavastust: „Amadeus“ - lavastaja Andres Lepik, „Ameerika piison“ - lavastaja Janek Vadi, „Duetid“ - lavastaja Oleg Titov, „Kalmistuklubi“ - lavastaja Allan Kress, „Klapp“ Kadri Lepp ja Martin Mill, „Läbi klaasi“ - lavastaja Priit Pedajas, „Minu isa 20 aastat hiljem“ - lavastaja Urmas Vadi, „Mõõt mõõdu vastu“ - lavastaja Ingo Normet, „Rabajad“ - lavastaja Erki Aule, „Väike raha“ - lavastaja Tanel Ingi, „Inetu!“ - lavastaja Kalju Komissarov, „Ukuaru“ - lavastaja Madis Kalmet ja „Kardemoni linna röövlid“ - lavastaja Vallo Kirs.

Teatripublikul oli võimalik hääletada nii internetis kui teatrimajas enim meeldinud lavastuste või selle kujunduste poolt ning anda hääli parimatele mees- ja naisnäitlejatele.

Parima kujunduse tunnustuse pälvis Jaak Vausi kunstnikutöö Allan Kressi lavastuses „Kalmistuklubi“.

Naisnäitleja Kuldõun kuulus sel aastal Carita Vaikjärvele osatäitmiste eest lavastustes «Ukuaru» ja „Duetid“. Meesnäitlejatest pälvis publiku poolehoiu Indrek Sammul Salieri rolli eest lavastuses „Amadeus“.

Parima lavastuse preemia läks publiku tahtel jagamisele – võrdselt said hääli kaks lavastust. Seetõttu ei hakatud Kuldõunu poolitama, vaid anti välja kaks Kuldõuna - Andres Lepikule lavastuse „Amadeus“ eest ja Madis Kalmetile „Ukuaru“ eest.

Ühtekokku esitas publik preemia nominentideks 13 erinevat lavastust, 37 erinevat kujundust, mille hulgas olid nii valguskunstnike, grimmikunstnike, liikumisjuhi, muusikalise kujundaja kui ka kunstnikutööd. Kuldõuna kandidaatideks pakuti 18 naisnäitlejat ja 22 meesnäitlejat, nende hulgas ka Ugalas sel hooajal osalenud külalisnäitlejaid. Ugala traditsioonilisi publikupreemiaid jagatakse juba üle veerandsaja aasta, viimasel kolmeteistkümnel aastal on need kandnud Kuldõuna nime.