"See on tüüpiline uue partei loomisele eelnev olukord, nii nad sünnivadki," ütles Savisaar TV3 uudistesaatele. Savisaar lisas, et täpselt samamoodi oli olukord 2005. aastal, kui tekkis Res Publica. "Teatati, et kõik parteid on väga halvad, aga nüüd tuleb uus, kõige puhtam ja ilusam partei," meenutas Keskerakonna esimees. "Aga me kõik nägime, mis sellest välja tuli," lisas Savisaar.

Mis saab edasi? "Mina arvan, et Kristen Michal ei astu mitte kuhugi ja kui püütakse kolm päeva seda teemat televisioonis üles pumbata, ei vii kuskile."

Keskerakonna juhi sõnul ei tunne ta rahastamisskandaali algatanud Silver Meikarit, kuid ei usu väga tema siirusesse. "Kui ta oleks nii siira silmavaatega poiss, nagu ta eile oli telesaates,  siis ma küsiksin, et mida ta tegi need kaks-kolm aastat. Sellest teatamine oleks pidanud varem tema kohus olema," rääkis Savisaar TV3 uudistesaatele. "Tal oli võimalus esineda parteiüritustel ja öelda, et, see mida me teeme, on valesti. See oleks pidanud tema kohus olema," sõnas Savisaar.