Kui aprillis oli 51-aastaste ja vanemate seas suurima toetusega Keskerakond (31 protsenti) ja SDE toetus oli 30 protsenti, siis mais on Keskerakonna toetus selles valijagrupis langenud 28 protsendile ja SDE toetus tõusnud 32 protsendile.

Reformierakonna toetus vanemate küsitletute seas on 23 protsenti, Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) toetus on 11 protsenti.

35- kuni 50-aastaste seas on samuti kõige populaarsem erakond SDE, keda toetab 31 protsenti. Reformierakonda toetab selles vanuserühmas 26 protsenti, Keskerakonda 21 protsenti ning IRL-i 15 protsenti küsitletutest.

Alla 35-aastaste hulgas on populaarseim Reformierakond 34 protsendilise toetusega. Järgneb SDE 26 protsendiga, Keskerakond 17 protsendi ning IRL 15 protsendiga.

Uuringu küsitlusperioodil 18. aprillist 16. maini küsitleti kokku 832 valimisealist kodanikku.

Erakondade toetusprotsendid on näidatud nendest, kellel on erakondlik eelistus, seega "ei oska öelda" vastanute protsent elimineeritakse. Antud andmete näitamise viis muudab erakondade toetusprotsendid võrreldavaks riigikogu valimiste tulemustega. Seega antud andmete esitamine võimaldab näha erakondade võimalikku osakaalu riigikogus, kui valimised oleks toimunud uuringu küsitlusperioodil ja antud kandidaatide valikuga.