Prantsuse meedia teatel kaalub riigiprokurör 25-aastase Belgiast pärit naise Marie-Anne S.-i süüdistuste põhjal uue uurimise algatamist. Intsident, millest naine räägib, juhtus 2010. aasta detsembris Washingtoni hotellis, vahendab Daily Telegraph.

Praegu uuritakse Strauss-Kahni osalemist raskekujulises organiseeritud grupiviisilises sutenöörluses. Kohtunikud üritavad välja selgitada, kas Strauss-Kahn teadis, et naised, kellega ta paljudel orgiatel seksis, olid prostituudid.

Selle juurdlusega seotud ülekuulamisel kirjeldas Marie-Anne vägivaldset stseeni Valge Maja lähedal asuvas luksushotellis W.

Marie-Anne ütles, et Strauss-Kahn kasutas tema vastu jõudu. „Ta hoidis mul kätest kinni, ta tiris mind juustest, ta tegi mulle haiget,“ rääkis naine ja lisas, et Strauss-Kahn püüdis temaga anaalvahekorda astuda. „Ma keeldusin, ütlesin ei, ma ei taha... Ma ütlesin mitu korda selgelt ja kõvasti, et ma ei taha.“

Marie-Anne'i sõnul ei teinud kolm Strauss-Kahni sõpra mehe takistamiseks midagi. Üks mees võttis hoopis Marie-Anne'il kätest kinni.

Naine ei esitanud Strauss-Kahni vastu ametlikku kaebust, kuid ütles: „Ma leidsin, et DSK on vastik tegelane, kes ei tea, kuidas teist inimest austada... Ma usun, et ta on võimeline vägivaldne olema.“

Lille'i prokuröril on nüüd kolm võimalust: alustada esialgset või ametlikku uurimist või otsustada, et selleks pole piisavalt alust, kui naine kaebust ei esita, mida ta võib teha pärast pühapäevaseid Prantsusmaa presidendivalimisi.