"Antifašism ilma fašismita pole veenev. Aga viimasena - see on ebavõrdsuse ideoloogia, mille on sünnitanud raha ja võimu süsteem. Siiralt tahaks uskuda, et uuesti päevavalgele ilmunud Mavrodi idee - MMM 2011 - suudab tõesti panna punkti meie ajastule ja devalveerida rahamassi, tuletades sellega meelde tõelised väärtused," teatas Sirõk meili teel venekeelsele Delfile.

Praegu elab Sirõk Venemaal, õppides Peterburi riiklikus ülikoolis neljandal kursusel sotsioloogiat. "Mind huvitab loominguliste ja mitteformaalsete ruumide uurimine ja noorte tegutsemine," jätkas Sirõk. Ka praegu huvitab teda loominguline tegevus. Õppetööst vabal ajal tegeleb ta käsitööga, valmistades nahast kotte, ümbriseid, erinevaid aksessuaare.

Võrreldes Tallinnaga on Peterburil nii miinuseid, nagu bürokraatia, kui ka plusse, nagu suuremad eneseteostuse võimalused ja rohkem võimalusi vaba aja veetmiseks.

Sirõk ei osanud vastata, mida ta peale ülikooli lõpetamist teeb. "Mul on praegu raske öelda, millises riigis ma "peatuma jään", aga Eesti see pigem ei ole. See on armas, aga kitsas," selgitas Sirõk.

2008. aasta jaanuaris algas Harju maakohtus istung pronksööde korraldamises süüdistatud Sirõki, Maksim Reva, Dmitri Klenski ja Dmitri Linteri üle. Kohtuskäik lõppes kõigi nelja jaoks õigeksmõistmisega, kui riigikohus keeldus 2009. aasta juulis riigiprokuratuuri edasikaebust menetlusse võtmast.