Nüüdseks 33-aastane Siim lahkus pärast sõnelust elukaaslasega oma Tallinna kodust 7. aprilli keskpäeval ega ole seni sinna naasnud, samuti ei ole lähedased mehega kontakti saanud. Kodust lahkudes jättis Siim sinna maha ka oma rahakoti ja telefoni.

Siimu nähti viimati kadumise päeva õhtul Tartu pubis Zavood. Samal õhtul kella 22.30 ajal jäi Siimu-sarnane mees Emajõe lähedal Konsumi poe juures valvekaamerale.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Andres Sanga kinnitusel tegeleb politsei aktiivselt Siim Sepperi otsimisega. Politsei peab Sanga sõnul silmas eri võimalusi, mis mehega oleks võinud juhtuda, ning kasutab neist lähtudes mehe otsimiseks erinevaid meetodeid.

Sang märkis, et politseil ei ole kindlat alust kahtlustada, et Siimuga oleks midagi halba juhtunud, kuid siiski kontrollitakse kõiki võimalusi. Muuhulgas kasutatakse ka tuukreid, et meest Emajõest otsida.

Jätkuvalt ootab politsei teateid kõigilt, kes on Siim Sepperit viimasel ajal näinud või teavad midagi tema viimase aja liikumistest. Kõigil, kes teavad midagi mehe asukohast või on teda näinud, palutakse sellest teada anda telefonil 5839 2867 või 110.

Siim on 180 cm pikk, kõhna kehaehitusega, väljakasvanud musta-hallikate juuste, tumehallide silmade ja habetunud näoga. Kodust lahkudes oli tal seljas roheline riidest jope, jalas sinised teksapüksid ja sinised tennised.