Seni tabamata mõrvari käe läbi surma saanud tüdruku leiukohas, Narva jäähalli taga, võib pea kuu pärast leidmist ikka näha mänguasjade mägesid ja lilli. Ohtralt mänguasju on kogutud ka kilekottidesse, kuid mis nendega edasi tehakse, ei ole teada.

Kohe Varvara leiukoha lähedal puu otsas on onn, mida koos raamatute ja konservidega üles roniv noormees nimetab enda ja sõprade staabiks. Möödunud aasta suvel onni ehitades ei osanud nad ealeski arvata, et nende staabi juures sellised sündmused aset leiavad.

Tee äärde jääva maja perenaine sõnas, et kalmistule on Varvarale viidud rohkemgi mänguasju ja lilli. Naine arvab, et mõrvarit politsei enam ei leia. "See teema on oma aja juba ära elanud," sõnas ta.

Riigiküla kalmistu asub Narvast üheksa kilomeetri kaugusel. Seal hauda riisunud noormees teadis öelda, et politsei uuris üht kindlat niidiotsa, kuid see jooksis siiski liiva. Nüüd ei teata noormehe sõnul enam midagi.

Väikese Varvara haud paistab juba parklast puude vahelt kätte. Pärjad, mänguasjad ja põlevad küünlad paistavad silma, kui ka esiotsa ei tea, kust tüdruku igavest puhkekohta otsida.

Samas kõrval hauda riisunud vanem naine avaldas arvamust, et mõrvar on siit kandist ammu kadunud ning tema kinni püüdmine väga kahtlane. "Tuli üle piiri ja läks sinna ka ära," ohkas naine veidi ja riisus edasi.