Starmani kommunikatsioonispetsialist Kristi Reiland ütles Delfile, et paraku võivad ka kõige kallimad tehnikaseadmed meid alt vedada.

"Meie tehnikaspetsialistid teevad koos seadme tootjapoolsete tippspetsialistidega, kes asuvad USA-s, kõik endast oleneva, et olukord saaks kiiresti lahendatud," ütles Reiland. "Loodame hiljemalt homme lõunaks kõik probleemid lahendada, et kliendid saaksid taas täiemahulist teenust tarbida. Vabandame klientide ees seadmerikkest tingitud häirete pärast!"

Tema sõnul jagab klienditeenindus klientidele igakülgset infot ja abi nii telefoni kui e-posti teel ning ka Facebooki lehel. "Lisaks oleme kirja teel teavitanud kliente probleemist ja selle lahenduse plaanist," lisas ta.

Kahju saab hüvitatud

"Esmajoones keskendume probleemide lahendamisele, et saaksime võimalikult kiiresti hakata edastama klientidele taas kvaliteetseid teenuseid," rääkis Reiland. "Kohe, kui teenuste edastamine on täies mahus taastunud, saame vaadata üle klientidele hüvitamise."

Starmani juhtimiskeskus monitoorib kõigi teenuste korrasolekut 24 tundi ööpäevas, 7 päeva nädalas ja 365 päeva aastas, märkis Reiland. Ta lisas, et samuti jälgib juhtimiskeskus koos klienditeenindusega rikete kõrvaldamist.

"Hüvitamise kord klientidele on lihtne - kui esineb rike, siis esimesena tuvastame rikke põhjuse ja kestvuse ning seejärel saame kliendile hüvitada teenuste puudumise," rääkis ta hüvitamise korrast. "Vaatame iga juhtumit eraldi: ka praegusel juhul saame kompensatsioonist rääkida siis, kui rike on lõplikult kõrvaldatud."