F. A. Porsche disainis esimese automudeli 1960ndate alguses ning 911 mudelit nähti esimest korda 1963. aastal. Esimese, 356 mudeli 911-ga asendamise ajal oli Ferdinand Alexander Porsche perefirma disainiosakonna juht, vahendas BBC.

Auto elegantsus ja lihtsus muutis selle kiiresti klassikuks. Nüüdseks on väljas auto seitsmes versioon ja 911 valiti alles hiljuti üheks 20. sajandi parimaks autoks. Porsche 911 on aja jooksul läbi teinud küll mitmeid tehnoloogilisi muutusi, kuid Porsche uued mudelid on jätkuvalt äratuntavalt samad autod.

Ferdinand Alexander Porsche vanaisa, kelle nimi oli samuti Ferdinand, disainis Volkswageni põrnika. F. Porsche oli ka Saksamaal autosid tootva perefirma looja. Hiljem juhtis ettevõtet F. A. porsche isa Ferry, kes autosid disainivast firmast neid tootva firma lõi.

F. A. Porschest sai Porsche firma juhataja 1990. aastal ning ta täitis seda rolli 1993. aastani, aidates ettevõtte tulevikku kindlustada, kuna 1980ndate lõpus müügitulemused halvenesid.

Ettevõtte sõnul suri mees neljapäeval Austria linnas Salzburgis, kuid surma põhjust pole avalikustatud. F. A. Porsche maetakse Austriasse, kuid tema mälestusteenistus viiakse läbi Stuttgartis, Saksamaal – mehe sünnilinnas ja ettevõtte asupaigas.