"Pildil olev pakend oli tõstetud allahindluse riiulile, aga ülemisel riiulil oli sama hakkliha ilma soodushinnata. Kui pilti tegin, siis tuli vene keelt kõnelev klienditeendaja ja sõimas mind, et see pole lubatud. Olen ise klienditeendaja kaubanduses ja olen täiesti kindel, et selline hakkliha müügil olla ei tohiks," kirjutab foto autor.

Möödunud nädala Sütistee Maxima loo juures kommenteeris kaupluseketi esindaja Erkki Erilaid, et ei saa väita nagu oleks liha pahaks läinud. „Selle kaubanduslik välimus oli lihtsalt muutunud, aga ma ei usu, et maitseomadusi see mõjutas. Kaup sai müügilt kõrvaldatud kohe kui ilmnes värvimuutus,“ kinnitas Erilaid.

Delfi küsimusele, et kas liha saadeti täiendavasse kontrolli, selgitamaks välja, kas see on riknema läinud või mitte, vastas Erilaid, et taolist kontrolli ei tehta. „Partii saadetakse tagasi tootjale, et nad näeks, millist jama nad meile on saatnud,“ sõnas Erilaid.

“Tootjaga sõnul oli neil tõesti üks partii selline, kuhu sattus gaasikeskkonnas pakendades hapnikku ja seetõttu võis ka liha värvust muuta,“ ütles Erilaid.

Tänast lugeja kirja ei soovinud Erilaid enam kommenteerida. "Anonüümseid kommentaare ma kahjuks kommenteerida ei saa," ütled Erilaid Delfi Majandusele.