"Mul on raske mõista, miks ma ei või madratsil magada, kui mulle meeldib niimoodi? Kes saab mulle öelda, kus ma pean oma toitu hoidma," küsib Alar Norra ajalehe võrguversiooni kommentaarides

Tema sõnul oli neil täiesti võimalus pooleliolevas majas elades külmutuskappi kasutada, kuid nende jaoks oli toidu hoidmine vannitoas mugavam. "Seda ruumi ei kasutatud ju duširuumina või tualetina, nagu igaüks piltidelt näha võis," selgitas ta. 

Alar lisas, et tööajaks pakkisid nad oma madratsid garderoobi ning pärast tööpäeva lõppu koristasid kõik ruumid ära. "Meie elamistingimused on täpselt nii head kui me me ise teeme (kuidas me neid koristame). Me ei tööta kemikaalidega ega ohtlike materjalidega, seega usun, et pärast tuulutamist ei ole meie majas rohkem tolmu kui tavalises maamajas." 

Ta rõhutas, et mitte keegi ei ole neid sundinud niimoodi elama, kuid sellega hoiavad nad raha kokku. "On palju parem elada majas, kus on eraldi magamistoad, duširuum ja kõik eluks vajalik. Me võiksime muidugi elada mõnes odavas kämpingus, kus on kitsas, pole vett ja duširuum asub eemal ning kaotada niimoodi raha, kuid ma ei näe, et see oleks parem lahendus. Tahan lihtsalt öelda, et niimoodi elamine on meie vaba valik ja me tahaksime samamoodi jätkata. Inimesed, mõelge selle üle - siin ei ole midagi šokeerivat."