President lubas, et riik toetab juhtumi uurimist kogu jõust. Siseminister Claude Guéant jääb Toulouse'i nii kauaks kui vaja, vahendab AFP.

Nii uuele ametiajale pürgiv parempoolne Sarkozy kui ka sotsialistide kandidaat François Hollande katkestasid rünnaku järel kampaania ja suundusid Toulouse'i. Hollande ütles, et sõitis sinna, et näidata oma solidaarsust ohvrite perede ja Prantsusmaa juudikogukonnaga.

Juutide esindajad mõistsid rünnaku teravalt hukka ja nõudsid Prantsusmaalt, et tapja üles leitaks. Euroopa juudikongressi juht Moshe Kantor ütles, et tegemist paistab olevat ettekavandatud rünnakuga juutide tapmiseks ning rünnata püüti juudikogukonna nõrgimat kohta.

Iisraeli välisministeerium teatas, et rünnak on õudusttekitav. Ministeerium loodab, et süüdlased tuuakse kohtu ette.

Prantsusmaa mosleminõukogu juht Mohammed Moussaoui mõistis samuti rünnaku hukka ja ütles, et loodab, et tapja leitakse varsti. Ta teatas, et Prantsusmaa moslemid tunnevad juudikogukonnaga solidaarsust.

Euroopa Komisjoni president José Manuel Barroso esines kaastundeavaldusega. Ta ütles, et tegemist oli põlastusväärse kuriteoga ning ei ole midagi vastuvõetamatumat kui süütute laste tapmine.