Teiste hulga hukkusid rabi ja tema kaks last. Hukkunute arv võib suureneda. Pealtnägijad teatasid, et tulistaja põgenes rolleriga. Juhtum võib olla seotud viimasel ajal Prantsusmaa edelaosas toimunud tulistamistega, vahendab Le Monde.

Linna prokurör Michel Valet ütles, et hukkus 30-aastane mees, tema kaks poega vanuses kolm ja kuus aastat ning veel üks 8-10-aastane laps. 17-aastane ohver on raskelt haavatud.

Intsident juhtus kella 8 ajal hommikul kohaliku aja järgi, kui kool uksed avab. Rolleril mees avas tule laste pihta, kes valmistusid koolihoonesse sisenema.

Esialgsetel andmetel avas mees tule automaatpüstolist, lasi mööda ja kasutas siis teist püstolit. Sündmuskohalt leitud padrunikestad on kahe erineva kaliibrigaga: 11,43 millimeetrit nagu eelmisel nädalal Montaubanis ja Toulouse'is toimunud tulistamisel, ja 9 millimeetrit. Nendes tulistamistes hukkus kolm ja sai haavata üks sõjaväelane. Teine sarnasus Montaubani tulistamisega on sarnane tegutsemisviis ja samasugune külmaverelisus. Nädalavahetusel mobiliseeriti suur hulk uurijaid kiiresti Prantsusmaa tagaotsituimaks meheks saanud süüdlase tabamiseks.

Prantsusmaa siseminister Claude Guéant, kes viibis riigi kirdeosas Mulhouse'is, katkestas oma lähetuse ja asus teele Toulouse'i suunas, kuhu peaks jõudma päeva jooksul. Ozar Hatorah' kolledž, mille juures tulistamine toimub, asub Toulouse'i kirdeosas Jolimont'i linnaosas.

Prantsusmaa siseministeerium andis kogu Prantsusmaa politseiprefektuuridele, eriti aga riigi edelaosa omadele käsu suurendada valvsust juudi haridusasutuste ümbruses, teatas pressiesindaja Pierre-Henry Brandet.