Eurojackpoti esimese loosimise jackpot on kümme miljonit eurot, kui sellele võitjat ei leidu, jackpot kasvab. Maksimaalse peavõidu suuruseks on 90 miljonit eurot. "Meie kõik Eesti Lotos loodame, et peatselt võidab Eurojackpoti peavõidu just mõni Eesti õnnelik lotomängija" ütles Eesti Loto juhatuse esimees Heiki Kranich, teatas Eesti Loto pressiesindaja.

Kranich lisas, et suurtele võitudele ning mängurõõmule lisaks toetab Eurojackpot ka Eesti ühiskonda. Igalt Eestis müüdud lotopiletilt maksab Eesti Loto hasartmängumaksuna 18 protsenti Eesti ühiskonna oluliste valdkondade hüvanguks. Näiteks 2011. aasta jooksul maksis Eesti Loto riigile hasartmängumaksuna spordi, kultuuri, teaduse, hariduse, meditsiini ja muude valdkondade toetuseks üle 6,4 miljoni euro ehk üle 101,2 miljoni Eesti krooni.

Eestile lisaks saab Eurojackpoti pileteid osta Soomes, Taanis, Saksamaal, Sloveenias ja Hollandis. Veidi hiljem on Eurojackpotiga liitumas veel mitmeid riike, s.h nt Norra, Itaalia ja Hispaania.

Peavõidu võitmiseks tuleb uues lotomängus ära arvata 5 põhinumbrit 50-st ning 2 lisanumbrit 8-st. Võimalik on numbrid valida ise või lasta need valida lotosüsteemil pliks-plaks meetodil.

Ühe piletiga on võimalik osta kuni viis mänguvälja ning pilet on võimalik osta kuni kümneks järjestikuseks loosimiseks. Ühe mänguvälja hind on kaks eurot.

Eurojackpoti pileteid saab osta Eesti Loto edasimüüjate müügipunktidest või Eesti Loto kodulehelt. Esimene loosimine toimub reedel, 23. märtsil kell 22.00 ning loosimise päeval lõpeb käesolevaks loosimiseks piletite müük kell 20.00.