Trollid pidid täna küll kõik seisma, kuid Delfi fotograaf tabas siiski liikumas suisa kaht nr 6 trolli, mida saavad liiklejad oma teel kohates loomulikult ära kasutada ja nendega teekonda jätkata.

25-protsendi ulatuses toimuv trammiliiklus on transpordi ametiühingu esimehe ja toetusstreigi üldjuhi Peep Petersoni sõnul hea tahte märk. Trammidest võib täna umbes iga 15 minuti tagant kohata ja tarvitusse võtta nr 1 ja nr 4 trammi.

Bussidest hoitakse töös prioriteetsemad ning kokku umbes kümme protsenti liiklusest – oodata maksab busse numbritega 1A, 5, 7, 17, 18, 21A, 27, 40, 60 ja 67, mis sõidavad kõik vabagraafikus.

Kindlasti on tavapärasest enam rakendatud taksofirmad, kellest näiteks Tulika on öelnud, et täna on väljas tavapärasest 10–20 protsenti enam autosid. Eile õhtul teatasid paljud taksofirmad, et ei võta hommikuks enam kellaajalisi tellimusi ja elavas järjekorras tuleb oodata kuni pool tundi.

Kristiine Taksopargi peatusesse oli oma reklaami koos hinnakirja ja kontaktandmetega varahommikuks välja pannud isehakanud erataksojuht, kellega saab sõita alates nelja ja kuni kaheksa euro eest.

Täna streigivad ka raudteelased, kuid siiski toimuvad pooled Edelaraudtee reisid ning elektrirongid sõidavad eelduse järgi täiesti plaanipäraselt.