Eile haavas koolitulistaja Chardoni keskkoolis viit õpilast, kellest üks, 16-aastane Daniel Parmerton, suri eile varsti pärast vahejuhtumit. Teine ohver, 17-aastane Russell King suri täna öösel. 17-aastane Demetrius Hewlin suri täna hommikul.

USA Ohio osariigi keskkooliõpilane, 17-aastane T.J. Lane avas esmaspäeva hommikul enne tundide algust kooli kohvikus tule, tappes ühe ja haavates nelja klassiklaaslast, teatas politsei.

Tulistaja põgenes esmalt sündmuspaigalt, kuid andis end hiljem ise politsei kätte. Kohalikku politseid abistab juhtunu uurimisel föderaalne juurdlusbüroo (FBI), vahendas BNS.

Vahejuhtum toimus Ohio kirdeosas Chardoni linna keskkoolis. Korrakaitseametniku täpsustuse kohaselt viidi pärast tulistamist kuulihaavadega haiglasse neli poissi ja üks tüdruk.

Kaasõpilaste sõnul oli tulistaja 17-aastane omaette hoidev nooruk, kes oli kannatanud koolikiusamise all ja postitanud enne rünnakut Twitteris ja Facebookis häiriva sisuga hoiatusi.

"Kuigi ta oli vaikne, oli tal siiski sõpru ja mina ei ütleks, et teda kiusati," väitis samas mõrvari 16-aastane koolikaaslane Tyler Lillash.