On ilmselge, et korgijoogid ja mürgitamine klubides-pubides ei ole enam mingi ülepaisutatud müüt — seda juhtub meie endi ümber pidevalt. Sellest annavad tõestust mitmed lood meie ümber.

“Mõned aastad tagasi läksin sõbrannaga kontserdile ühte vanalinna populaarsesse kohta, kus peamiselt kultuuriinimesed käivad,” räägib 31-aastane Liis* Naistekale.

“Olin joonud kaks üpris lahjat siidrit, kui ühtäkki tundsin end väga halvasti. Vahetult enne seda oli üks ebameeldiv tüüp mind ja mu sõbrannat kiusanud — tahtis juttu ajada, ei lasknud meid koridoris mööda, põrkas vastu mu käes olevat klaasi, nii et osa joogist loksus maha… Ilmselt siis ta midagi mu joogi sisse sokutaski,”
jutustab naine.

“Mul hakkas väga halb, see polnud üldse selline tunne, mis alkoholi tarvitades tulla võiks. Jumal tänatud, et mul sõbranna kaasas oli — mul läks pilt täiesti eest ära ja ma ei saanud korralikult hingata. Tema abiga jõudsin turvaliselt koju. Ma poleks sellest kohast kunagi midagi sellist oodata osanud, olin seal ju väga palju käinud.”

*nimi muudetud

Kallis lugeja, kas sina oled kunagi oma joogi klubis või pubis järelvalveta jätnud? Kas tead kedagi, keda on püütud korgijoogiga mürgitada?