24. veebruarist – 2. märtsini on riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson Eesti seltsi kutsel Ameerika Ühendriikides Seattle’is ja Kanadas Vancouveris, kus ta osaleb Eesti Vabariigi 94. aastapäevale pühendatud üritustel. Riigikogu väliskomisjoni USA töövisiidi ettevalmistamisega seoses külastab Mihkelson ka Washingtoni. Washingtoni ülikoolis esineb Mihkelson kõnega.

26. – 29. veebruarini on riigikogu esimees Ene Ergma ning liikmed Peep Aru, Kaia Iva, Jaan Õunapuu, Rainer Vakra ja riigikogu kantselei direktor Heiki Sibul riigikogu esimehe ametlikul visiidil Horvaatias Zagrebis. Kavas on kohtumised Horvaatia presidendi Ivo Josipovići, parlamendi esimehe Boris Šprem’i, parlamendi asespiikri Josip Leko, Teaduste Akadeemia presidendi Zvonko Kusić’i ning mitme parlamendikomitee liikmetega.

26. – 29. veebruarini osaleb Balti Assamblee Eesti delegatsiooni asejuht Aadu Must Balti Assamblee presiidiumi väljasõiduistungil Belgias Brüsselis, kus kohtutakse Euroopa Parlamendi tööstus- ja energiakomitee esimehe Amalia Sartori, transpordi ja turismikomitee esimehe Brain Simpsoni ning põllumajanduse ja maaelu arengu komitee esimehe Paolo de Castroga, aga ka Balti riikidest valitud Europarlamendi liikmetega.

27. – 28. veebruarini osalevad riigikogu majanduskomisjoni esimees Arto Aas ning Euroopa Liidu asjade komisjoni esimees Taavi Rõivas Belgias Brüsselis Euroopa Parlamendi komiteede korraldataval rahvusparlamentide ja Europarlamendi liikmete majanduspoliitika koordinatsiooni teemalisel kohtumisel.

28. – 29. veebruarini osaleb Euroopa Liidu asjade komisjoni esimees Taavi Rõivas Prantsusmaal Pariisis Prantsusmaa juhtivate meediaväljaannete korraldataval seminaril „Euro kriis/Euroopa leping: mida arvavad sellest EL viimase laienemise riigid“.

27. veebruarist – 9. märtsini on riigikogu Eesti-USA parlamendirühma esimees Kadri Simson, aseesimees Imre Sooäär (26.02-11.03) ja liikmed Jüri Ratas, Annely Akkermann, Remo Holsmer, Kalvi Kõva, Indrek Saar ja Sven Sester Ameerika Ühendriikides Washingtonis, Seattle’is ja Morgantownis, kus tutvutakse USA presidendi valimiste süsteemi praktilise poolega. Külastatakse ka West Virginia Ülikooli, kus kohtutakse ülikooli juhtkonna ning seal õppivate Eesti üliõpilastega.

29. veebruarist – 5. märtsini osalevad Euroopa Nõukogu Parlamentaarse Assamblee (ENPA) Eesti delegatsiooni juht Andres Herkel (1. – 5. märtsini) ja liige Margus Hanson ENPA delegatsiooni koosseisus vaatlejatena Moskvas Venemaa presidendi valimistel. Muuhulgas kohtutakse ka presidendikandidaatide või nende esindajatega.

2. – 9. märtsini osaleb riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson Indias New Delhis ja Mumbais Eesti Arengufondi India visiidil. Toimuvad kohtumised India parlamendis, ministeeriumites, äriringkondades. Osaletakse ka hindikeelse „Kalevipoja“ esitlusel New Delhi raamatumessil.