Pühapäeva hommikul kell 11.08 teatati häirekeskusele, et Ida-Virumaal Illuka vallas Jõhvi-Kuremäe teeristmiku lähedal Pannjärve poole viival teel on mitu autot ja buss lumme kinni jäänud. Jõhvi päästjate kohale jõudes vabastati sõidukeid lumest traktorite abil. Sõidukid vabastati kella 11.40ks. Teeoludest teavitati kohalikku omavalitsust, teatas Ida päästekeskus.

Paarkümmend minutit hiljem, kell 11.28 teatati häirekeskusele, et Aseri vallas Kõrkkülas on veoauto lumevaalu kinni jäänud. Kiviõli päästjad aitasid veoki liikuma kella 12.20ks. Juhtumist teavitati maanteeinfokeskust.

Eile kell 19.38 teatati häirekeskusele, et Lääne-Virumaal Väike-Maarja vallas Määri külas on sõiduauto lumme kinni jäänud. Et tee oli lumest puhastamata, siis tuli autole ligipääsemiseks kasutada traktori abi. Traktor lükkas tee lahti ja päästjad vabastasid sõiduki lumest kella 20.35ks.

Kella 22.10 ajal vabastasid päästjad Illuka vallas Ida-Virumaal Vasavere külas Ahtme-Pannjärve ristmiku lähedal teel lumme kinni jäänud kaks sõiduautot. Juhtumist teavitati teehooldajat.