Kella poole viie ajal õhtul toimunud pussitamist nägid pealt paljud inimesed. Kiirabi viis naise haiglasse, ent arstidel ei õnnestunud tema elu päästa, kirjutab Iltalehti.

"Kahjus naine suri. Tema omastele on õnnetusest teatatud," rääkis Malmö politsei esindaja Hans Nilsson ajalehele Aftonbladet.

Aftonbladeti ansdmeil oli naisega kaasas kaks väikest last, kes pussitamise käigus vigastada ei saanud. Tapatöös kahtlustatava mehe võttis politsei kuriteopaigalt kohe pärast pussitamist kinni. Ajaleht Expressen kirjutab, et politsei menetleb juhtumit mõrvana.

Malmöst on saanud Rootsi kuritegevuse pealinn - viie viimase aastaga on Malmö relvakuritegude arv peaaegu kahekordistunud ja see on suurim kasv Rootsis. Stockholmis on vastav näitaja sama ajaga kuus protsenti vähenenud, Göteborgis aga 30 protsenti suurenenud.

Politsei on koondanud Malmö tulistamiste uurimiseks oluliselt lisajõude, otsesemalt tegeleb eelmise aasta augustist saadik toimunud kuue mõrva uurimisega paarsada politseiametnikku. Ainuüksi sel aastal on korraldatud kümneid läbiotsimisi korterites ja majades, puistatud rohkem kui 250 autot ja küsitletud 700 inimest, kuid läbimurret pole saavutatud ühegi juhtumi uurimises.