Nimelt on Jents koos IRLi saadik Marko Pomerantsiga valmis kirjutanud seaduseelnõu, millega kaotatakse järgmisel aastal kehtima hakkama pidanud võimalus saada vabatahtlikul või poolte kokkuleppel lahkumise järel 40 protsendi eelneva palga suurust hüvitist. Ent riigikogu liikmetele kehtib juba praegu võimalus saada vabatahtlikul ametist lahkumisel kolme kuu palga suurust hüvitist, kui nad on vähemalt aasta riigikogu liikmed olnud.

Jents oli nõus, et riigikogu liikme vabatahtlik lahkumine ametist ja töölepingu alusel töötava inimese vabatahtlik lahkumine ametist on päris sarnased olukorrad ning taolises olukorras riigikogu liikmele hüvitise maksmine on küsitav. Ta lubas seetõttu järgmisel nädalal kolleegidega riigikogus arutada, kas kaotada ka riigikogu liikmete vabatahtliku lahkumise hüvitis.

Riigikogu liikmed, keda järgmisesse koosseisu tagasi ei valita, saavad hüvitiseks kuue kuu palga. Sellest hüvitisest polnud Jents aga nii lihtsalt valmis loobuma. Riigikogu liikmeks valitud inimene jätab tema sõnul oma põhitöö ja pühendub riigikogu tööle. Hüvitis ongi selleks puhuks, kui riigikogu liige järgmisse koosseisu tagasi valituks ei osutu ja on seetõttu põhjendatud, leidis Jents.