Kudrjavtsev toetub oma süüdistuses liikumise pressisekretäri Kristina Potuptšiku ja noorteasjade föderaalagentuuri Rosmolodjož juhi Vassili Jakemenko elektroonilisele kirjavahetusele, mis avaldati rühmituse Anonymous häkkerite poolt, teatab BBC Russian.

Potuptšik soovitas elektronkirjades tungivalt Naši endisel juhil sanktsioneerida rünnak Kommersandi veebilehe vastu kättemaksuks ajalehes avaldatud artikli eest Naši kohta.

„Nüüd me teame, kes oli ebaseadusliku tegevuse tellija ja seaduse mittetundmine ei vabasta vastutusest, aga našilaste kirjavahetusest on selgelt näha, et nad mõistsid oma tegevuse ebaseaduslikkust, nad olid lihtsalt kindlad oma karistamatuses. Kommersant nõuab siseministeeriumilt kriminaalasja algatamist proua Potuptšiku ja ülejäänud sellesse asja segatud isikute vastu,“ teatas Kudrjavtsev oma blogis.

Lisaks sellele nõudis Kudrjavtsev president Dmitri Medvedevilt, et viimane võtaks asja oma isikliku kontrolli alla, ning väljendas valmisolekut kaasata uurimisse Kommersandi välispartnerid.

Esimene suur DDoS-küberrünnak Kommersandi vastu toimus 2008. aasta märtsis. Kudrjavtsev hindas väljaandele tehtud kahju suuruseks „kümneid, aga võibolla ka sadu tuhandeid dollareid“.