"Palju emotsioone on tekitanud 230 malmradiaatori kadumine Nõmmel, Valdeku 13 asuvast koolimajast," kirjutas Korp. "Enne, kui lugu jõudis uurijateni, kõlasid juba hüüded, et linnaosavanem Erki Korp on üks andetu vend ja tema avaldus prokuratuurile, et uuritaks radiaatorite kadumist, mõisteti Nõmme endise linnaosavanema Rainer Vakra poolt hukka, väites, et radiaatorid ei olegi kadunud, ja kui ongi, siis peab radiaatorite kadumises (ehk ebaseaduslikus teisaldamises) andma praeguse linnaosavanema Erki Korp'i Keskerakonna aukohtusse."

Korpi sõnul pöördus ta 5. oktoobril linnapea ja erakonna peasekretäri poole ning tegi e-posti teel ülevaate asjadest, mis olid kummalised ning millele oli linnaosa eelarvest ülemäära raha kulutatud, aga mingit vastukaja ei olnud. "Hilissügisel tekkis uurimisorganitel huvi mu eelkäija teatud tegevuste vastu Nõmme linnaosa valitsemisel just viimase paari aasta osas. Kapo ja politseiametnike eestvõttel toimus paar vestlust erinevatel teemadel, mis puudutasid raha kasutamist linnaosas," ütleb Korp.

"Selle aasta 12. jaanuaril käis Nõmmelt läbi politseiuurija ja soovis näha Valdeku 13 koolimaja, kus kadunud hulk radiaatoreid. Sain soovituse teha majas inventuur ja anda asjale ametlik käik, et uurimisorganid saaksid välja selgitada tõe, mis ikkagi juhtus sellest koolimajast kadunud 230 malmradiaatoriga perioodil sügis 2010 - varakevad 2011."

"Pean tunnistama, et mulle jääb arusaamatuks, miks Kapo ja politseiametnikud tahtsid nii kangesti, et just mina pöörduksin sel teemal ametlikult nende poole, kuigi nad oleksid võinud selle asja ka ise algatada. Võib-olla oli sellel tungival soovitusel ka teisi tagamaid, mida ma praegu ei pruugi aimatagi?"