Rein Kilk märkis Keskpäevatunnis, et vana kuningas Mart Laar on nüüd lõplikult pildilt maas, juba mõnda aega on räägitud, et Laar ei juhi enam erakonda. Kilgi hinnangul on erakonna juhtimise haaranud Urmas Reinsalu, kellele ta tänastel valimistel ka kindlat võitu ennustas.

Ainar Ruussaar märkis, et lähikuudel on igal juhul huvitav jälgida, mis erakonnas toimuma hakkab, vastuolusid on palju. Kilk avaldas arvamust, et ilmselt üritatakse siiski leppida, sest nn kampsunitel pole praegu ka eriti mõtekas erakonnast lahkuda, sest tekib küsimus, kellega siis liituda.

Priit Hõbemängi tõi välja, et IRLis on lisaks vanadele pingetele üleval ka uusi, need puudutavad valimislubadusi, pole kindel, kas need on täidetud või mitte, näiteks segadused kõrgharidusferormi ümber. Hõbemägi lisas, et Reformierakond laseb koalitsioonikaaslasel mõnusasti omas mahlas praadida ja ei kipu arvamust avaldama.

Ruussaar leidis, et Reformiekrakond on viimasel ajal kõigile koha kätte näidanud – teistele erakondadele, tööandjatele, ametiühingutele – ja nüüd on erakonna liidritel hea suusatama minna.