Koolis on ikka need inimesed, kes vaatavad teatud filme ja oskavad tänu nendele teistele väga ilusaid sõnu õpetada, mida kasutada vanematate, sõprade ja isegi õpetajatega suhtlemisel.

Väikest rolli mängib muidugi ka see, kuidas vanemad suhtlevad oma lapsega ja samuti, kuidas nad omavahel suhtlevad. Laps kuuleb ja näeb kõike, mis toimub tema kodus ja ka mujal maailmas. Aga lapsevanemad ei ole ainus põhjus, miks lastele roppused külge jäävad.

Üheks põhjuseks on just see, et lapsel on ebaviisakad koolikaaslased või sõbrad, kellega tal tuleb pidevalt koos viibida. Laps mõtleb, et roppused on lahedad ning teeb nii nagu teised. Pärast imestavad lapsevanemad, kuidas nende võsuke niimoodi on käituma hakanud.

Siin pole mitte midagi imestada! Meil tuleb puutuda kokku erinevate inimestega ning tahest tahtmata jääb neist midagi külge. Ja samas ei saa lapsi võtta koolist ära või hoida sõpradest eemale, et nad viisakad oleksid.

Aga on üks asi, mida saab lapsevanem muuta. Nimelt seda, mida nende laps telerist vaatab.Tuleb lihtsalt natuke kontrollida, mida õhtutundidel sealt "huvitavat" tuleb, et laps nii heameelega seal teleri ees istub.