Kindlasti on osaliselt õigus ka neil, kes arvavad, et mitmekümne mehega Keskerakonna kontor läbi otsida või uue skandaali avapäeval ETV otse-eestrisse minna, on osaliselt liiga jõuline käitumine. Sest teiste erakondadega pole ju nii tehtud, kuigi skandaale on jagunud küll ja küll.

Aga mitte sellest ei taha me rääkida.

Delfil on Keskerakonna kohta mitu igivana etteheidet, mida iga uus päev ning skandaal vaid ilmestavad.

Keskerakonna läbipaistmatu käitumine on tekitanud usalduskriisi nii nende kui teiste Eesti parlamendierakondade vastu.

Keskerakonnast ei saa enam vastuseid, neilt saab populismi ja teiste süüdistamist. Ka nende tänane pressikonverents oli aimatav ja nukker. Sõnumit ega kaitsepsoitsioone neil polnud.

Keskerakonnas valitseb pime diktatuur, sest igas normaalses organisatsioonis raputaks inimesed tuhka ka endale pähe; nemad aga on nagu Titanic... Suhtekorraldusest toituv Keskerakond ei mõista, et kui nad "ohverdaks" paar enim pahandusi ligi meelitavat inimest, muutuks erakond natukenegi valgemaks. Alustama peaks Priit Toobalist.

Keskerakond ei taha mõista, et nad on kaotamas igasuguse poliitilise lugupidamise, väärikuse ja takkaotsa ka valijad. Me ei näe varianti, et nad võiks pärast järgmisi kohalikke valimisi isegi Tallinnas võimule saada.

Mis saab edasi, Keskerakond?

Sellele ei tea tõenäoliselt vastust mitte keegi, kui, siis vaid kapo ja prokuratuur. Sest nende käes Keskerakonna kõige tundlikumad paberid.