Peo peakorraldaja on Vanemuise teatri juht Paavo Nõgene, kes rääkis Delfile, et kätlemistseremoonia on erinevalt eelmisest korrast Vanemuise teatrisaali ehk publiku fuajees. Kätlemisruumiks on Nõgene sõnul suur jalutussaal, mis on vaatega Tartu linnale. 800 külalist mahub Vanemuise majja kenasti ära, kinnitas Nõgene ning märkis, et eelmisel korral oli külalisi saja võrra enam.

Aastapäeva kontserdi lavastajaks on Ain Mäeots, muusikajuhiks Vaiko Eplik ning kunstnik on Eesti Draamateatri peakunstnik Riina Degtjarenko. Nõgene ütles Delfile, et kontsert on publikule kindlasti üllatus, kuid kes seal esinevad, selgub 24. veebruaril kell 18.25, pärast presidendi kõnet, kuna vastavalt presidendi kantseleiga sõlmitud lepingule pole korraldajatel kava sisu ja artistide kohta õigust infot jagada.

Pisut-pisut valgustas kontserdi sisu lavastaja Ain Mäeots, kelle sõnul on kõik esinejad Eestist ning tegu on kontserdiga, seega draama- ega sõnalist osa ei ole, kõik on muusika- või laulunumbrid. „Esinejad on väga erinevad, skaala on seinast seina, ei ole kõik ühes laadis,“ lisas Mäeots veel.

Muusika valik on Mäeotsa kinnitusel olnud Vaiko Epliku kui muusikajuhi teha. Ülesastujate seas on Mäeotsa sõnul viis või kuus tuntud solisti. „Tuntud soliste ikka on,“ sõnas ta ning lisas, et korraldajad annavad omalt poolt parima ning loodetavasti tuleb ilus kontsert.