Kimmel kommenteeris Delfile, et väga oluline oleks teada, kas Pakosta idee järgi saaks sigarette apteegist ainult retsepti alusel või oleks apteek lihtsalt ainuke koht sigarettide ostmiseks. Ainult retsepti alusel sigarettide müümiseks ei ole Kimmeli hinnangul valmis ei suitsetajad, müüjad, arstid ega apteekrid.

Samas ei ole Kimmeli sõnul mõistlik sigarette müüa ka koos käsimüügiravimitega. "Apteeki, käsimüügiravimitega kokku, nad kindlasti ei sünni," rõhutas Kimmel ning meenutas, et apteekri haridus maksab riigile palju ja säärasel viisil apteekrite rakendamine raiskaks ilmselgelt nende potentsiaali.

"Kui sigarettide müük tuua apteegi käsimüüki, siis tekib mul küsimus, mis probleemi ühiskonnas me sellega lahendaksime?" Kui eesmärk on müügikohtade arvu piirata, siis saaks Kimmeli hinnangul sigarettide müügi kohe ära keelata bensiinijaamades ja kioskites. Ta märkis, et alkoholi müümiseks peab olema litsents ning soovitas, et sama nõue võiks kehtida ka tubakatoodetele.

Kui sigaretid peaks siiski apteeki müügile minema, siis tähendaks see Kimmeli sõnul uut ruumide lahendust ning sigaretileti taga ei peaks tööle hakkama apteeker. See aga vähendaks ilmselt Liisa Pakosta lootust, et müüja räägiks ostjale sigarettide kahjulikkusest.