Pressikonverentsil käinud ajakirjanik Michael Deacon kirjeldas nähtud Euroopa liberaale ning ütles Andrus Ansipi kohta, et ta oli väike ning põrnikasarnane, kuna tal olevat vaimustavalt nurjatud kulmud, nii et ta paistis isegi naeratades ärritatud olevat, kirjutas The Telegraph.

Olli Rehn oli Deaconi sõnutsi klanitud ja valgete kiharatega ning tema hääl meenutavat depressioonis Terminaatori oma. Hollandi peaminister näinud välja aga kui modernse Euroopa riigimehe näidis: läikivad raamideta prillid, mannekeenilik häirimatus ja nägu, mida oleks võimatu meelde jätta.

Ajakirjanikud kippusid Deaconi sõnul kõiki peale Cleggi eirama ning esitasid enamiku küsimustest just Cleggile, mis talle endale aga parajalt meelehärmiks oli. Näiteks rääkis Clegg korra pikalt ning Andrus Ansip avas oma suu vaid korra ning ütles: „Mul pole midagi lisada.“

Mõnikord said teised Cleggi õhutusel sõna sekka öelda, kui kui nad seda tegid, oli nende jutt Deaconi sõnul arusaamatu. Inglise keel olevat neil küll laitmatu, kuid nagu enamik Euroopa poliitikuid suhtuvat nad selgusesse nagu enamik inimesi suhtub tarantlitesse.

Nii kirjutas Deacon, et pärast vastuste analüüsimist võib öelda, et poliitikud leiavad, et Euroopa ühtsus on hea, kuid vaja on majanduskasvu.