Pildistan pidevalt loodust. Paar päeva tagasi laadisin just Delfisse pildid sirelipõõsa pungadest ja roosiõitest. Minu fotokal said pataried tühjaks ja ma läksin uusi ostma

Läksin Selverisse eesmärgiga osta ainult mõned patareid ja mitte midagi muud. Ostsin acme AA patareid, super heavy duty. Ent üllatus oli suur, kui avastasin, et patareid olid tühjad.

Ehmatusega mõtlesin, et mind on petetud. Proovisin kõiki nelja patareid, vahetasin neid omavahel, pöörasin fotokas neid ringi. Aga miski ei aitanud kahjuks.

Siis hakkasin mõtlema, et äkki on viga minu fotokas. Mõtlesin ja meenutasin, et olin sellega just eelmine päev ka ju pilte teinud. Maha kukkunud fotokas pole, vett saanud pole, külmas seisnud pole. No siis pidi ju viga patareides olema!

Ikka aga ei tahtnud uskuda, et see pettus on. Mulle ei mahu pähe, et inimesed võivad petta, valetada, varastada, tappa jms. Mõtlesin lihtsalt, et kuna pole sellistest patareidest eales kuulnud, siis äkki on nad mõne väiksema firma omad ja veidikene prostad ehk.

Edaspidi ostan aganeid patareisid, mida ma tean ja olen kasutanud ja mis töötavad kaua.